Golfen met een beperking

29-09-2022

Bewegen is goed voor je, dat weet iedereen. Maar de keuze voor sporten voor mensen met een fysieke beperking is letterlijk en figuurlijk begrensd. Want wat zijn de mogelijkheden als je een ledemaat mist, MS, Parkinson of een niet aangeboren hersenletsel hebt?

 

Waarom golf?

Golf is écht een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, of beperking. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken en lotgenoten te ontmoeten. En… golf biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking. De golfsport helpt in het verder ontwikkelen van de balans, het concentratievermogen en het uithoudingsvermogen.

 

Op zaterdag 26 november organiseert Golfcentrum Roosendaal in samenwerking met de NGF en Fonds Gehandicaptensport een golfclinic voor mensen met een fysieke beperking. De doelstelling van de clinic is om jezelf een middag op te laden: lekker buiten zijn en de golfsport ontdekken met lotgenoten. Onze golfpro’s leren je de beginselen van de golfsport, dus enige ervaring is geen vereiste.

 

Durf jij het aan? 

Aanmelden voor de golfclinic door een mail te sturen naar edwinderksen@yahoo.com. Vervolgens ontvang je alle gegevens om op 26 november lekker mee te doen! De golfpro’s hebben ervaring om mensen met een fysieke beperking op een laagdrempelig manier te begeleiden. We zien jouw aanmelding dan ook met grote vreugde tegemoet! Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

*Bij slecht weer zal de activiteit doorgaan in de binnenlocatie.

Vacature horecamedewerker

06-04-2022

Momenteel heerst er een tekort aan personeel in de horeca-branche, zo ook bij ons. Wij zijn op zoek naar meerdere horecamedewerkers, zowel fulltime als parttime. Voor de fulltimers geldt minimaal 1,5 jaar ervaring in de horeca. Wij bieden een afwisselende functie aan, met een leuk team, op een unieke locatie en gratis gebruik van onze faciliteiten. We willen graag iedereen vragen om het zoveel mogelijk te delen zodat wij optimaal kunnen presteren in de komende (zomer) maanden. Stel jij een collega aan ons voor? Dan krijg je een lunch voor 2 personen van ons. Vind je jezelf terug in deze functie? Loop bij ons binnen, bel ons op 0165 544 080 of stuur een mailtje naar horeca@golfcentrumroosendaal.nl. Alvast bedankt!

Open Golfdag 2022

28-03-2022

Zondag 3 april zal onze Open Golfdag weer plaatsvinden. Wij laten je graag kennis maken met onze mooie sport en geweldige locatie. Golfen is de 4e grootste sport van ons land en biedt allerlei leuke mogelijkheden aan voor iedereen. Bezoek je ons al? Kom dan langs voor gratis lessen, waarbij onze Golfpro’s jou tips geven om beter te worden. De lessen gedurende de Open Golfdag zijn toegankelijk voor iedereen. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in onze indoor, onze toffe 9-holes golfbaan, drivingrange met top tracers of ons restaurant LOOF! Zorg ervoor dat je erbij bent en neem je vrienden en familie gezellig mee. We hebben ook een leuke winactie die op onze Facebook-pagina staat. Inschrijven voor een les kan hier. Wij hopen jullie allemaal te zien op 3 april en gaan er een geweldige dag van maken. Tot zondag!

Activiteiten

21-02-2022

Het seizoen komt eraan en we hebben al data vastgesteld voor verschillende activiteiten voor de verschillende doelgroepen. Op de pagina activiteiten ziet je de verschillende mogelijkheden en kan je je inschrijven. Bij vragen altijd gewoon bellen of even een mail sturen.

Full Swing Simulatoren

18-11-2021
Het weer wordt iets minder, maar dat is geen reden om niet te golfen. Wij hebben net als vorig jaar een leuk abonnement voor onze Full Swing Simulatoren in onze 500m2 indoor locatie.
Voor slechts € 50 per maand speelt u 7 dagen in de week lekker warm en droog. De meeste banen van uw bucketlist, een goede drivingrange, leuke spellen…..echt meer dan de moeite waard.

INHOUD & VOORWAARDEN:
* U betaalt € 50 per maand met een minimale afname van 3 maanden
* Het abonnement is na 3 maanden per maand verlengbaar
* Het abonnement is persoonsgebonden
* U kunt 7 dagen per week spelen met een maximum van 2 uur per dag
* Wilt u een golfmaatje meenemen? Dat kan voor slechts € 10,- per uur
* Na het aanschaffen van het abonnement of als u de simulatoren een keer wilt proberen, kunt u een tijdsslot boeken op https://golfcentrumroosendaal.proagenda.com/#academy
Voor meer informatie of aanschaffen van het abonnement bel naar 0165 544 080 of kijk onder het kopje activiteiten.

We kijken naar wat wel kan!

18-11-2021

Ook wij merken dat mensen afzeggen om te eten met de verplichte vroege sluiting om 20:00 uur. Niks doen is geen optie. Dus naast de gerechten van de dinerkaart welke de gehele dag te bestellen zijn, hebben wij ook daggerechten met een leuke prijs die je na je ronde kan eten, of voor het trainen op de drivingrange. Of waar je gewoon gezellig voor komt als je niet golft.….wees welkom!

Covid maatregelen

03-11-2021

Coronatoegansbewijs (CTB)

Het CTB en het tonen van een id-bewijs is elke keer als je het restaurant of terras betreedt een verplichting. Ook als u andere delen van het gebouw bezoekt dan dient u gescand te worden. We rekenen op uw medewerking, begrip en geduld. Op de driving range is een CTB niet nodig, maar dan mag u even buitenom lopen zodat u het gebouw niet hoeft te betreden.

Voor het afhalen van een drankje op de driving range of het opladen van een e-range sleutel is geen CTB verplicht, maar dan vragen wij u een mondkapje te dragen.