Full Swing Simulatoren

18-11-2021
Het weer wordt iets minder, maar dat is geen reden om niet te golfen. Wij hebben net als vorig jaar een leuk abonnement voor onze Full Swing Simulatoren in onze 500m2 indoor locatie.
Voor slechts € 50 per maand speelt u 7 dagen in de week lekker warm en droog. De meeste banen van uw bucketlist, een goede drivingrange, leuke spellen…..echt meer dan de moeite waard.

INHOUD & VOORWAARDEN:
* U betaalt € 50 per maand met een minimale afname van 3 maanden
* Het abonnement is na 3 maanden per maand verlengbaar
* Het abonnement is persoonsgebonden
* U kunt 7 dagen per week spelen met een maximum van 2 uur per dag
* Wilt u een golfmaatje meenemen? Dat kan voor slechts € 10,- per uur
* Na het aanschaffen van het abonnement of als u de simulatoren een keer wilt proberen, kunt u een tijdsslot boeken op https://golfcentrumroosendaal.proagenda.com/#academy
Voor meer informatie of aanschaffen van het abonnement bel naar 0165 544 080 of kijk onder het kopje activiteiten.

We kijken naar wat wel kan!

18-11-2021

Ook wij merken dat mensen afzeggen om te eten met de verplichte vroege sluiting om 20:00 uur. Niks doen is geen optie. Dus naast de gerechten van de dinerkaart welke de gehele dag te bestellen zijn, hebben wij ook daggerechten met een leuke prijs die je na je ronde kan eten, of voor het trainen op de drivingrange. Of waar je gewoon gezellig voor komt als je niet golft.….wees welkom!

Covid maatregelen

03-11-2021

Coronatoegansbewijs (CTB)

Het CTB en het tonen van een id-bewijs is elke keer als je het restaurant of terras betreedt een verplichting. Ook als u andere delen van het gebouw bezoekt dan dient u gescand te worden. We rekenen op uw medewerking, begrip en geduld. Op de driving range is een CTB niet nodig, maar dan mag u even buitenom lopen zodat u het gebouw niet hoeft te betreden.

Voor het afhalen van een drankje op de driving range of het opladen van een e-range sleutel is geen CTB verplicht, maar dan vragen wij u een mondkapje te dragen.