Als eerste in Nederland een combinatie van o.a. een 9 holes putting green en 4 Fullswing golfsimulatoren

We hebben 9 putting greens met natuurlijke glooiing, vier Fullswing golfsimulatoren, een golfshop, een pro-shop, clubfitting en een bar met zitjes.

We zijn het enige indoor golfcentrum in combinatie met een golfbaan en een driving range in Nederland. Iedereen kan nu de hele winter droog en warm door golfen.
 
Onze leden en gasten kunnen gebruik maken van een compleet pakket. Vier geavanceerde golfsimulatoren, met meer dan 42 golfbanen wereldwijd waar je op kunt spelen en de 9 holes putting greens om het putten te oefenen zijn uitdagend te noemen. Golf is bij ons voor iedereen en wij richten ons naast golf ook steeds meer op fun.
Omdat wij een bar en gezellige zitjes hebben, is het voor meerdere doeleinden geschikt. Een bedrijfsuitje kan nu ook gewoon in de winterperiode geboekt worden, want we zijn niet afhankelijk van goed weer.
Een van de 4 simulatoren heeft naast golf nog meerdere sporten die gespeeld kunnen worden. Denk daarbij aan voetbal, dodge bal, rugby en nog veel meer. Teambuilding uitjes, kinderfeestjes of familiedagen kunnen daardoor ook bij ons gevierd worden. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@golfcentrumroosendaal.nl.