Voor velen wellicht een aangename verrassing en zeker onze trots. Gelegen aan de drivingrange hebben wij een 9-holes putting green, maar liefst vier Fullswing golfsimulatoren, een golfshop met professionale fittingmogelijkheden en een bar met muziek. Dus excuses van “het is te koud om te trainen, trainen in de winter is niet leuk”.  vervallen hiermee ;-). Het leuke is de combinatie van de drivingrange met Top Tracer en de indoor. Voor dit seizoen van het jaar hebben we weer een mooi abonnement. Je traint drie maanden voor slechts €50 per maand met een minimale afname van 3 maanden. Dan mag je zeven dagen in de week spelen met een maximum van twee uur per dag. Ben je geïnteresseerd? Bel naar 0165-544 080.

 

Onze leden en gasten kunnen gebruik maken van een compleet pakket. Vier geavanceerde golfsimulatoren, met meer dan 42 golfbanen wereldwijd waar je op kunt spelen en de 9 holes putting greens om het putten te oefenen zijn uitdagend te noemen. Golf is bij ons voor iedereen en wij richten ons naast golf ook steeds meer op fun.
Omdat wij een bar en gezellige zitjes hebben, is het voor meerdere doeleinden geschikt. Een bedrijfsuitje kan nu ook gewoon in de winterperiode geboekt worden, want we zijn niet afhankelijk van goed weer.
Een van de 4 simulatoren heeft naast golf nog meerdere sporten die gespeeld kunnen worden. Denk daarbij aan voetbal, dodge bal, rugby en nog veel meer. Teambuilding uitjes,  familiedagen kunnen daardoor ook bij ons gevierd worden. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@golfcentrumroosendaal.nl.