Onze Businessleden

Bedrijfslidmaatschap Golfcentrum Roosendaal € 2.075,- excl. BTW

Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder. De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie, mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

Iedere laatste donderdag van de maand wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

Eenmaal per jaar organiseert Golfcentrum Roosendaal een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van Golfcentrum Roosendaal. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

Naast speelmogelijkheden krijgen onze bedrijfsleden volop gelegenheid om hun bedrijfsnaam in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan borden op uw favoriete holes of op onze driving range.