WAAROM GOLF?
Golf is écht een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, of beperking. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken en lotgenoten te ontmoeten. En …. golf biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking. de golfsport helpt in het verder ontwikkelen van de balans, het concentratievermogen en het uithoudingsvermogen.

op zaterdag 26 november organiseert Golfcentrum Roosendaal in samenwerking met de NGF en Fonds Gehandicaptensport een clinic voor mensen met een fysieke beperking. De doelstellig van de clinic is om jezelf een middag op te laden: lekker buiten zijn en samen de golfsport ontdekken met lotgenoten. Onze golfpro’s leren je de beginselen van de golfsport, dus enige ervaring is geen vereiste.

DURF JIJ HET AAN?
Aanmelden voor de golfclinic door een mail te sturen naar edwinderksen@yahoo.com. Vervolgens ontvang je alle gegevens om op 26 november lekker mee te doen! De golfpro’s hebben ervaring om mensen met een fysieke beperking opeen laagdrempelig manier te begeleiden. we zien jouw aanmedling dan ook met grote vreugde tegemoet! Weden dat je er geen spijt van krijgt?

Meer informatie over: